SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Selasa, 23 Ogos 2011

PEMILIHAN DIHENTIKAN

TERLEBIH DAHULU KAMI DARI HONEY SOFT ICE CREAM MEMOHON MAAF ATAS KESILAPAN YANG BERLAKU. SAYA PN ROHANI TERPAKSA MENGHENTIKAN PEMILIHAN INI ADALAH KERANA TIADA SAMBUTAN DARI RAKAN-RAKAN FB KAMI. ( KAMI MAHUKAN RAKAN FB KAK ANI SAHAJA YANG MEMBUAT PEMILIHAN. TETAPI TIADA SAMBUTAN DARI RAKAN2 KAMI. TARIKH PUN TELAH MELEBIHI DARI YANG DIJANJIKAN. OLEH ITU, AKAK TELAH MEMILIH 2 PESERTA SEPERTI YANG DI JANJIKAN. PESERTA INI DI PILIH BERDASARKAN TRAFFIK YANG MASUK KE BLOG KAMI MELALUI BLOG MEREKA. 

PESERTA YANG DIPILIH
1- CIK NORA 
2- RENEEMEOW

KENAPA KAMI TIDAK BENARKAN RAKAN2 FB ANDA UNTUK MEMILIH ANDA??? KERANA KAMI MAHUKAN ENTRY YANG BENAR-BENAR TERBAIK. BUKAN BERDASARKAN RAMAI KAWAN YANG ANDA MILIKI. 

P/S UNTUK CIK IEDAURORA. RAMAI YANG MEMILIH ANDA. TAKPE. KAMI ADA JOB UNTUK ANDA. TUNGGU LEPAS RAYA YER. 

MOHON MAAF KEPADA SEMUA PESERTA. INI ADALAH KALI PERTAMA AKAK ANJURKAN CONTEST. BANYAK KESILAPAN YANG TELAH AKAK BUAT. MOOF MAAF PADA SEMUA.
INSYALLAH AKAK AKAN BELAJAR DAHULU CARA NAK BUAT CONTEST LAIN KALI. LEPAS DAH BELAJAR. HARAP-HARAP RAKAN2 SEMUA TIDAKLAH SERIK UNTUK JOIN CONTEST KAMI.

MOHON SERIBU KEMAAFAN DAN SELAMAT HARI RAYA

P/S UNTUK NORA N RENEE. TOLONG EMAILKAN BANK ACC ANDA.

www.tips-fb.com

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1. idaida0504
2. reneemeow
3. kitakesitu
4. nurun
5. Lieza

https://www.facebook.com/profile.php?id=1610401014

enano berkata...

undi idaaida0504
url fb: http://www.facebook.com/ena.baharudin

enano berkata...

undi idaaida0504
url fb: http://www.facebook.com/ena.baharudin

aida berkata...

1. idaida0504 sahaja :)
http://aidasays.blogspot.com/

idaida0504 berkata...

gud luck kat smua yg join!=)
selamat hari raya

Sitti Fatimah Bte Mohamad berkata...

1.idaida0504
2.reneemeow
3.jawatankosongterkini
4.nurun
5.kitakesitu

TQ
http://www.facebook.com/l0ve.isabel
http://live-radio-streaming.blogspot.com/

Unul berkata...

1.reneemeow
2.jawatan kosong terkini
3.idaaida0504
4.mr feroz
5.cik Nora

Tanpa Nama berkata...

undi jawatan kosong terkini

http://www.jobs1malaysia.info/

Renee Meow berkata...

eh eh..nama saye la.. menang ke kak? huhuhu..betul ker ni? mcm xcaya.. alhamdulillah..tq kak.. nanti renee bg acc number kat email.. :)