SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Rabu, 14 Disember 2011

MAJLIS PERKAHWINAN NORA KEREL 27 NOVEMBER 2011

PERKENALAN KAMI DENGAN NORA KEREL INI ADALAH SECARA TIDAK LANGSUNG. PADA AWAL PEMBINAAN BLOG, NORA KEREL BANYAK MEMBANTU KAMI DENGAN MEMPROMOSIKAN KAMI KEPADA RAKAN-RAKAN BLOG YANG LAIN. KINI BLOG KAMI BUKAN LAGI TIMBUNAN BLOG YANG BERHABUK. TERIMA KASIH KEPADA PN NORA KERANA SUDI MEMBANTU KAMI. DOA KAMI SEMOGA ANDA DAN SUAMI BERBAHAGIA SELALU. JIKA PERKHIDMATAN KAMI KURANG MEMUASKAN. MAAFKANLAH.


www.tips-fb.com

2 ulasan:

anaztasias nora aira berkata...

thank you honey soft ice cream :) samala dari pihak saya :)

Honey Soft Ice Cream berkata...

thank you juga kat nora. dah 4 minggu nora jadi pn. nak tau jugak perkembangannya. semoga nora sentiasa bahagia di samping suami tercinta.