SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Khamis, 19 Januari 2012

MAJLIS MENYAMBUT MENANTU RAJA MAHERAN DI DEWAN BADMINTON BANDAR BOTANIK KLANG PADA 15 JAN 2012


 Sama Cantik, Sama Padan

 Pengantin dengan sportingnya posing dalam lori ais krim kami. terima kasih di ucapkan kepada pengantin.

 Wah.... Romantiknya.


 Sporting tu. Susah dah nak dapat pengantin macam ni. Sambil-sambil pam ice cream kami lepak jap dekat gambar kenangan ni. cantikkan.

 Pengantin Berduet.


 Crew Ice cream tengah melayan tetamu.

 Cantikkan....

 Meriah sungguh atas pentas ni.

 Sedapnya adik-adik ni makan ice creamInilah antara tetamu yang turut menyerikan majlis perkahwinan

www.tips-fb.com

Tiada ulasan: