SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 22 April 2012

CONTEST BEKAS PENGANTIN 2011 BERMULA

CONTEST TELAH PUN DI TUTUP. 
NAK TAHU PEMENANGNYA??? 
TUNGGU.........


SYARAT-SYARATYA:


  1. LIKE PAGE HONEY SOFT ICE CREAM (klik sini)
  2. LIKE GAMBAR SALAH SATU DARI BEKAS-BEKAS PENGANTIN KAMI.
  3. CONTEST INI TAMAT PADA 22/5/2012
  • Gambar terbanyak yang di like bakal memenangi hadiah berupa wang sebanyak RM 200.00p/s: RM 100 akan di berikan kepada salah seorang rakan like kami.

  • caranya amat mudah. promosikan kami dalam fb anda.
  • semakin banyak anda promosikan kami. semakin cerah untuk anda memenangi hadiah dari kami.
  • untuk memudahkan kami menilai anda. pastikan alamat blog kami sentiasa ada ketika anda mempromosi dalam fb anda...
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: