SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Rabu, 11 April 2012

HARI SUKAN SEKOLAH RENDAH BATU 7


cuba lihat. belum pun lori kami bersedia untuk di serbu. tapi dah di serbu oleh adik2 yg comel2 ni.
dari kiri, kanan dan belakang lori kami bakal di serbu.


tengok...


 sabar dik..


panjangnya beratur. bagus adik2 ni. 


peace dari pemain bola sekolah batu 7


cunnya...


acara  sukan sudah pun bermula.ni cikgu2 batu 7


sambil dengar arahan cikgu. sambil makan ice cream.


ice cream.........


posing....


pose lagidik..
terima kasih dari kami warga honey soft ice cream kerana sudi menjemput kami sekali gus memberi peluang kepada  kami berniaga di dalam sekolah. terima sekali lagi.
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: