SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 11 November 2012

MAJLIS IKATAN DUA JIWA 10 NOV 2012


MAJLIS PERKAHWINAN LANA DAN BILAL
tempahan chocolate fountain


ketibaan pengantin lelaki
 

inilah pasangan pengantin 

inilah antara gambar yg sempat kami rakamkan
 

celup dik...
 

wahhh... sekali ambik. peminat chocolate fountain nampak
 

adik ni pun minat sangat-sangat


masa untuk kita tengok pose dari pengantin
 

sennyum
 

suapan dari kekanda tercinta
 suapan dari adinda tercinta
 

pose terakhir dari pengantin.

terima kasih dari kami warga Honey Soft Ice Cream. mohon maaf dari kami kerana beberapa kesilapan yang berlaku. Doa kami semoga pasangan pengantin dan keluarga sihat dan bahagia selalu

www.tips-fb.com

Tiada ulasan: