SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Isnin, 24 Disember 2012

MAJLIS PERKAHWINAN DI DUNGUN


SENYUM....nenek pun makan ice cream tausorang lagi nenek yg makan ice cream yg sempat kami rakam


ni abg keluarga belah pengantin pmpn. tengah-tengah sibuk melayan tetamu, rehat sekejap bersama ice cream


antara tetamu yg suka makan ice cream.


ala...la... malulah pulak akak ni. siap sorok ice cream dia.


pakcik ni best. relax je bila kami ambil gambar dia. peace pakcik


sambil suap anak. sambil makan ice cream. tgk akak tu. sambil makan. ice cream kat sebelah. takut habis kot.


rombongan pihak lelaki telah pun sampai. dia datang.... dgn lenggang lenggoknya..nilah pengantin lelakinya. macam familiar jekan.mak aiii... ambil dua sekali.


senyum bersama ice cream


pakcik ni pun ambil dua??? untuk si isteri kot.dah nak sampai dah.


tu dia...inilah mempelainya...ok.... sebenarnya majlis ni adalah kali ke-2 kami berkhidmat. kali pertama pertama kami di beri kepercayaan di majlis keramat 12/12/12.  kerana itulah wajah pengantin macam familiarkan.. kali ini pengantin menempah ice cream vanilla cappucino. ramai yg suka. dan ramai yg bg respon baik. Alhamdulillah.
terima kasih tak terhingga dari kami warga honey soft ice cream kerana sudi memberi kami kepercayaan. jika ada kekurangan @ salah silap.
maafkannnlahhh....
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: