SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 9 Jun 2013

Majlis Perkahwinan di Kemaman

Tempahan ini di buat oleh cik Zabariah Zakaria. kakak kepada pengantin.


wah.... antara tetamu yang sedang menantikan ice cream mereka.
 

chocolate fountain yang di tempah.
 

antara tetamu yang hadir.
 

inilah chocolate fountainnya.

sedih dan hampa rasanya bila tak dapat mendera kedua mempelai ini. kata crew kami tak dapat nak panggil pengantin. 
agak banyaak kesilapan yang kami lakukan di sini. 
dengan rasa rendah diri, kami memohon maaf kepada pihak cik zabariah zakaria. 
crew kami crew part time. banyak yang mereka terlepas pandang. sampai tahap mintak ambil gambar ni pun tidak memuaskan hati admin. 
mohon maaf sekali lagi.
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: