SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Sabtu, 1 Jun 2013

MAJLIS PERKAHWINAN DI KUANTAN
Ha... inilah keluarga belah pihak lelaki dan belah pihak perempuan ketika makan beradab.
 

sebelum tu kita lihat silat dulu.


wahhh...


hehehe...saat-saat yang kami tunggu. mendera si pengantin. alalala.... upacara suap menyuap.
 

 eh... apa yang kedua mempelai ni tengah buat??


ohhh... tengah pam ice cream. cantik ice creamnya yer bang... kretive sungguh si jejaka ni.ha... macam nilah. selalu amalkan yer. sayang... menyayang.


ermmm...sedapnya....

ececece.... yang lain jangan iri. nak... kahwin yer.
 memang sporting kedua mempelai ni. terima kasih kerana sudi di dera oleh kami. seronok sangat bekerja disini. haaa... sebelum terlupa PERINGATAN kepada B2B (bakal pengantin). bila anda menempah ice cream kami, bermakna anda bersedia untuk di dera oleh crew kami. jangan jadi malu-malu kucing tau. no...no...no... pas ni xde dah yang nak suruh suap menyuap ni tau.

www.tips-fb.com

Tiada ulasan: