SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 9 Jun 2013

Majlis Raja Sehari Yaa dan Wan, Zura dan Iwan


Majlis ini di adakan pada 7 jun 2013
antara tetamu yang hadir
 

dah jauh dah letaknya ice cream ni. ramai yang menunggu.


sebelum balik ambil ice cream dulu. 
 

pengantin lelaki dah sampai.
 

ehhh... bukan seorang. tapi dua orang hero.
 pengantin perempuan turun menyambut sang suami.
 

tengokkk... remaja purba lagi ramai dari kanakk-kanak. 
 

masa mendera....
 

alalala....comelnya..
 

memang sesuai dah. sebelah kanan tu. memang ice cream vanilla. warna putih. pengantin pun putih. sebelah kiri, ice cream strawbery, warna pink. pengantin pun pink. 
terima kasih kepada pn wani kerana sudi menempah ice cream untuk adinda tercinta.
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: