SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Jumaat, 13 September 2013

Majlis Perkahwinan Nadzlia dan Muhammad

Majlis ini di adakan di Kemamanpertama kali admin nak minta maaf kepada pasangan pengantin dan pengikut honey soft ice cream. gambar kali ini agak beselerak. yang menjadi begini disebabkan photographer yang tak bertauliah mengambil gambar. di tambah pula dengan admin yang tak pandai nak edit gambar. admin dah try untuk betulkan gambar-gambar ini. tetapi bila admin uploadkan gambar dia masih lagi begini. mungkin ada sahabat blogger yang lain sudi tolong admin. 
admin memohon maaf sekali lagi. 
admin akan cuba belajar untuk edit gambar dengan betul. Insyallah... lepas tu admin akan baiki balik gambar-gambar ini.
kepada pasangan pengantin terima kasihh kerana sudi memberi peluang kepada kami untuk bekerja di majlis anda untuk kali kedua. selepas kakak pengantin. 
mohon maaf di atas kekurangan kami.
maafkan admin dengan entry kali ini. 
dah beberapa hari admin cuba. masih belum dapat diselesaikan.
kepada photographer kami. terima kasih kerana lintang pukangkan gambar-gambar ini. 
(sayang....tuan badan dah cantik. jurugambar yang tak cantik)
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: