SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Sabtu, 19 Oktober 2013

Majlis Perkahwinan di Batu Buruk Terengganu


 wahh...baru je sampai. dah kena serbu.

 ketibaan pengantin lelaki. ramainya rombongan.
ni baru syokk...

 eh.... pengantin xdan jumpa pengantin perempuan dah nak makan ice cream. 
takpa. VVIP... macam mana pun kena tunggu. yang belakang tu tunggu jap yer. 
pengantin lelaki nak hilangkan nervous tu kot.


 ha.... inilah pasangannya. 


 yang bestnya tu.. adik kat belakang sempat ambil ice cream dulu. 


 acara yang tak boleh dilepaskan. kita dera pengantin. kali ni tak boleh nak suruh kedua pengantin naik kat atas lori kami. Ada mesin satu lagi dalam lori.  

Terima kasih kami kepada kedua pasangan mempelai ini kerana sudi memanggil kami bagi memeriahkan majlis anda. 
semoga bahagia hingga kesyurga.

www.tips-fb.com

Tiada ulasan: