SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Sabtu, 2 November 2013

Majlis Makan Malam "sekalung budi, seluhur kasih" Pengawas Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Panglima Perang Tengku Muhammad

Majlis ini diadakan bagi meraikan para pengawas terutamanya pengawas-pengawas yang bakal menamatkan alam persekolahan pada tahun ini dan sebagai tanda penghargaan atas jasa kerana membantu pihak sekolah dalam mengawal disiplin pelajar.
warna tema meraka ialah putih suci.


 si bongkok mula memasuki dewan  panglima. (lakonan semata)
 
 eh... buat apa pulak si bongkok ni. si bongkok yang glamer. semua nak ambil gambar dia.
 termasuklah ice cream crew

 kenapa pulak tu. hehehe... si bongkok yang pemalu.

 setelah selesai acara di dalam dewan. mereka mula menjamu ice cream kami.

 antara guru-guru di sekolah ini.doa kami kepada bakal-bakal menduduki peperiksaan, kami doakan agar PMR, SPM, dan STPM adalah yang tercemerlang.
amin...
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: