SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Sabtu, 23 November 2013

Majlis Perkahwinan Ummi dan Fadli serta Amir dan Aisyah

Majlis ini di adakan di Kuala Berang
dua pasang Raja Sehari dirai

 Ice cream datang.... kanak-kanak dah mula geram.

 ini adalah pasangan pengantin pertama.


 belum apa-apa lagi dah kena dera. kesian pengantin. pam ice cream tu yer kak...

 macam cantik je. macam comel je ice cream hasil kerja pengantin.

 tibalah giliran en abang menunjukkan bakatnya...

 cantik....cantik. 

 ha... ketibaan pasangan pengantin yang kedua. Langkah merpati sejoli.


Al-hamdulillah. selesai sudah kami di sini. Doa kami agar kedua pasangan ini bahagia dan di murahkan rezeki. terima kasih kerana sudi menjemput kami bagi memeriahkan majlis kalian.
seronok sangat bekerja di majlis ini.
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: