SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Rabu, 4 Disember 2013

Majlis Perkahwinan Di Dungun


 Adik-adik bersama icecreamnya

 sambil tengok handphone sambil makan ice cream.

 Ketibaan Pengantin.

 Ice Cream Time....


  Masa Makan Beradap. Musim hujan-hujan macam terpaksalah...Terima Kasih kerana sudi memberi kami peluang memeriahkan majlis perkahwinan ini.
pasti peminat-peminat Honey Soft Ice Cream tercari mana gambar pengantin di derakan.
maaf kami tak dapat ambil. musim hujan macam ni nak suruh pengantin buat kerja kesian pulak.

www.tips-fb.com

Tiada ulasan: