SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Isnin, 19 September 2011

ADAKAH STUDENT UNISZA MENDAPAT COLLECTION SEPERTI YANG KAMI MAHUKAN????

DENGAN INI DIUMUMKAN. BAHAWASANYA STUDENT UNISZA TIDAK MENCAPAI TARGET COLLECTION YANG KAMI MAHUKAN. HONEY SOFT ICE CREAM MELETAKKAN COLLECTION SEBANYAK 5K. TETAPI STUDENT UNISZA HANYA MAMPU MEMPEROLEH RM 3,664.70 DALAM MASA 3 HARI 5 JAM.
ADAKAH MEREKA GAGAL???? TIDAK SAMA SEKALI. KAMI UCAPKAN TAHNIAH KEPADA FATEHAH DAN NIEZA KERANA ANDA BERUSAHA SEDAYA MUNGKIN DALAM MENCAPAI TARGET. PERHATIAN KEPADA PEGAWAI-PEGAWAI BANK. ANDA RUGI JIKA TIDAK MEMBERIKAN PEKERJAAN KEPADA MEREKA. MEREKA CUKUP BAGUS DALAM MEMBUAT KERJA. MATANG DALAM MENILAI SESUATU. KEPADA FATEHAH, NIEZA DAN DUA LAGI RAKAN MEREKA. KAMI DOAKAN ANDA BERJAYA DALAM BIDANG YANG ANDA CEBURI. KAMI ADA KERJA KOSONG UNTUK ANDA. PART TIME ADA.


www.tips-fb.com

Tiada ulasan: