SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 18 September 2011

MAJLIS HARI LAHIR LILY DAH HAIQAL OLEH PN LANA KOTA DAMANSARA


MOHON MAAF DARI KAMI KERANA GAMBAR YANG DI AMBIL TIDAK CANTIK. CAMERAMAN X PRO. TERIMA KASIH KERANA SMS KAMI DAN NYATAKAN YANG KAMI MENCERIAKAN MAJLIS PUAN SEKELUARGA. BAHAGIA TAK TERHINGGA RASANYA ADA ORANG MENGHARGAI KAMI. DOA KAMI SEMOGA PUAN SEKELUARGA DI MURAHKAN REZEKI DAN BAHAGIA DI SAMPING KELUARGA. TERIMA KASIH SEKALI LAGI.
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: