SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Selasa, 13 September 2011

MAJLIS MERDEKA RAYA OLEH PERBANDARAN DUNGUN 2011

Terima kasih dari kami HONEY SOFT ICE CREAM kerana MPD Dungun sudi memberi kepercayaan sekali lagi. Ini adalah kali kedua kami bersama MPD dalam meraikan tetamu-tetamu yang hadir di majlis tersebut. Ini secara tak langsung membuktikan MPD benar-benar membantu peniaga-peniaga bumiputera seperti kami.




SIAPA CAKAP MAKCIK-MAKCIK, PAKCIK-PAKCIK  TAK SUKA MAKAN ICE CREAM???











 SIAPA KATA CIK ADIK, CIK ABANG TAK SUKA MAKAN ICE CREAM???





YDP MENJAMU ICE CREAM KAMI...




www.tips-fb.com

Tiada ulasan: