SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Khamis, 15 September 2011

STUDENT UNISZA SEWA MESIN KAMI UNTUK BERNIAGA SEMPENA KONVOKESYENYA YANG KE-3. ADAKAH MEREKA MENDAPAT COLLECTION YANG KAMI MAHUKAN??? ADAKAH MEREKA BERJAYA. NANTIKAN JAWAPANNYA PADA HARI AHAD INI.

 honey soft ice cream datang ke Unisza

 customer xde??? ni masa2 menunggu student abis kelas. mereka akan di kumpulkan di padang ini.
 tengah kemas barang untuk berniaga
 hehehe... x sampai nak jenguk tangkinya ye. panjat kerusi ye cik kak.
 belajar betul2. salah kena rotan tau.
ha....belajar kak, mcm mana mesin tu beroperasi.
 mai...mai... beli ice cream

 jangan tengok je bang. makan ice cream tu.
 ha...ni promoter ice cream dr Unisza. mmg bagus dia promote. good luck

bincang kak macam mana nak jual ice cream ni.
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: