SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Isnin, 19 Disember 2011

PROGRAM UMT YOUNG PRENEURS DI TTC (TERENGGANU TRADE CENTER)

KAMI MENJADI MENTOR KEPADA DUA KUMPULAN DARI PELAJAR UMT. ACARA INI BERLANGSUNG DI TERENGGANU TRADE CENTER (TTC) KUMPULAN PERTAMA MENJADI MENTEE UNTUK JUALAN ICE CREAM. KUMPULAN KEDUA PULA MANTEE UNTUK JUALAN ICE BLEND DAN SWEET CORN. ADAKAH MEREKA MENDAPAT JUMLAH PENDAPATAN YANG KAMI SASARKAN???? JOM KITA LIHAT.
 CANTIK TAK HIASAN DARI KUMPULAN KEDUA???? ADAKAH MEREKA MENDAPAT JUALAN YANG KAMI MAHUKAN????

 INI DIA KETUA KUMPULAN KEDUA. CIK WANI KITA.

 ANTARA AHLI KUMPULAN KEDUA
BOLEH KEBUAT ICE BLEND TU???

HA...INI ADALAH ORANG KUAT KUMPULAN KEDUA. CIK DAVINA. MEMANG RAJIN ORANGNYA. BUAT PENSYARAH GADIS INI TLG JGN KEDEKUT A. MMG KERJA GADIS INI PALING BEST DI MATA KAMI. BUAT BOS2 KAT LUAR SANA. KALAU ANDA TOLAK PERMOHONAN KERJA DARI GADIS INI. ANDA ADALAH BOS YANG PALING RUGI DI DUNIA INI. PERCAYALAH.

 UNTUK KUMPULAN PERTAMA. NANTIKAN SAMBUNGANNYA ESOK......www.tips-fb.com

Tiada ulasan: