SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Rabu, 21 Disember 2011

PROGRAM UMT YOUNG PRENEURS DI TTC (TERENGGANU TRADE CENTER) PART 2

 KUMPULAN PERTAMA UMT DI TTC.

 KESEMUA KUMPULAN INI CEMERLANG. SAMA RAJIN. SEMUANYA BEKERJA BERSUNGGUH.
 INILAH PINTU MASUK GALERI B DI TTC.

 CIK ADIK NI SEMUA TENGAH BELAJAR CARA MEMASUKKAN ICE CREAM KE DALAM MESIN.

 HAH... TADAH DIK.

 BUAT APA TU???
 INILAH KEADAAN DALAM TTC BUAT APA TU KAK???

 BELAJAR CARA MESIN BERFUNGSI YER...
 ICE-CREAM....

 OH....SEMAKIN BERKURANGAN ORANG

 AMBIL ORDER YER KAK.

ACARA DI TTC TELAH PUN SELESAI. DENGAN INI DI UMUMKAN BAHAWA KUMPULAN PERTAMA TELAH BERJAYA MENGATASI KUMPULAN KEDUA. WALAUPUN TIDAK MELEPASI TARGET KAMI.  SEMUA PELAJAR2 INI HARUS DI BERI PUJIAN. YANG PALING MENARIK HATI KAMI DENGAN KUMPULAN PERTAMA INI ADALAH APABILA KAMI MAHUKAN RM300 UNTUK HARI KEDUA. MEREKA BERUSAHA TANPA ALASAN DENGAN SEPENUHNYA. MEREKA BERJAYA MENDAPATKAN RM250 PADA HARI KEDUA. SEDANGKAN PELANGGAN TIDAK SAMPAI PUN 300 ORANG. SYABAS DARI KAMI. 
DOA KAMI SEMOGA KALIAN SEMUA SUKSESS DI MASA AKAN DATANG. USAHA TANGGA KEJAYAAN. DENGAN MELALUI TEKANANLAH KITA AKAN MENJADI INSAN YANG CEMERLANG.


www.tips-fb.com

Tiada ulasan: