SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 14 Oktober 2012

MAJLIS IKATAN CINTA MOHD SUFIAN BIN SULAIMAN DENGAN NORSHAZANA BT SEDEK SHAH

majlis kali ini di adakan di Ipoh pada 13 oct 2012. selain dari ice cream kami yg mendapat tempahan dari kedua mempelai ini. chocolate fountain juga di tempah  
oleh mereka.
wahhhh...... ramainya peminat chocolate fountain ni.si bunga sedang menyambut sang kumbang .
peramah kedua mempelai ni. best kerja dengan mereka.
 hmmmm... mesti anda semua tertanya kenapa pengantin ni kami x dera pose depan lori kamikan. sebenarnya di hari persandingan mereka cuaca sangat tidak mengizinkan. maklumlah hujan.
nak dera pengantin kesian pulak. nanti kena hujan, habis make up mereka. 
dah banyak pose dalam otak ni nak kenakan mereka. 
hmmmm......
apapun terima kasih kepada kedua mempelai dan keluarga.

www.tips-fb.com

Tiada ulasan: