SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 14 Oktober 2012

TRAGEDI OKTOBER 2012

kenapa tajuk kami lain mcm je????
al kisahnya......
pada....................3 oct 2012 sekali lagi student UNISZA menyewa mesin ice cream kami. 
ingat x tahun lepas mereka pernah juga menyewa dengan kami. klik kat  sini untuk melihat perniagaan mereka tahun lepas. 
pada mulanya keadaan seperti biasa. sehinggalah 6 oct 2012 kami ke terengganu untuk mengambil kembali mesin yg di sewa. 

tapi...............................

huhuhuhu......................


habis cermin pecah. crew semua tersepit dalam van. boss kecik kami hampir nak kena hempap dengan mesin ice cream.Ohhhhhhhhhhhhhhh................
tidak.......nyawa kami yg ke-2 parah di kerjakan sang kerbau. yang bestnya, kerbau tu dah jatuh boleh bangun balik sambil lenggang2 kangkung. van kami teruk kena kerja. 
ALHAMDULILLAH....
crew ice cream semuanya selamat. adalah yg kena duk hospital siap kena jahit lagi. nak ambil gambar mereka tapi semuanya malu. 
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: