SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 25 November 2012

MAJLIS PERKAHWINANwww.tips-fb.com

4 ulasan:

HafRizah@Dátiles.Dulces berkata...

Kat mane lokasi anda ye.. area selangor sahaja ke :) tq

" Blog Rasmi
!Datiles Dulces! HafRizah....
terima kasih =) "
"

Che Rosliza Che mat berkata...

follow sini...

Honey Soft Ice Cream berkata...

cik hafrizah@datiles.dulces kami berada di seluruh semenanjung malaysia. ice cream mobile kami akan berada di rumah anda jika anda sudi menempah kami. tq sbb sudi support kami

Honey Soft Ice Cream berkata...

che rosliza che mat tq sbb sudi follow. love u.ice cream...ice cream