SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Sabtu, 9 Februari 2013

Majlis Ikatan Dua Sejoli Shah dan Ilah

Majlis ini pula di adakan di Kemaman. Tarikhnya 26/01/13 
terlebih dahulu maafkan kami kerana agak terlewat uploadkan gambar-gambar ke blog kami.
jom kita layan gambar-gambar yang sempat kami rakamkan.beratur yer adik-adik
cantikkan pelamin ini. simple tapi cantik


pakcik pun nak...

Oleh kerana jurufoto yang bertauliah berada di majlis port dickson pada tarikh yang sama dengan majlis disini. makanya gambar-gambarnya x dapat seperti yang kami mahukan. huhuhu....
apapun terima kasih kerana sudi memberi kami peluang untuk turut serta dalam meraikan majlis yang indah ini. semoga kehadiran kami menjadi ingatan pada setiap tetamu.
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: