SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Rabu, 6 Mac 2013

Berita Gumbira untuk utara semenanjung Malaysia

kepada-kepada bakal-bakal pengantin, bakal-bakal ibu, guru-guru atau yang seangkatan dengannya yang berada di utara semenanjung malaysia bolehlah menempah ice cream kami untuk meraikan majlis anda dengan harga yang paling rendah.
tak payah lagi nak kena bayar caj lori, caj penghantaran dan yang seumpamanya. 
cara untuk anda menempah.  terus hubungi mereka.
semoga kehadiran kami menceriakan majlis anda.

di sini adalah rakan niaga utara semenanjung malaysia:

ha...ini rakan niaga kami yang terbaru. muda lagi tau. tengok cara mereka memang berkarisma. bukan budak-budak lepak. so... bagilah sokongan kepada anak muda kita untuk berkecimpung dalam bidang perniagaan.
selain itu mereka juga mempunyai homestay di area ipoh. boleh saja hubungi mereka untuk tempahan.
ni gambar-gambar homestay mereka. memang cukup besar. 20 orang pun muat lagi. kereta boleh parking dalam 5 biji. jalan kaki je untuk ke 7e, kedai makan dll.
untuk tempahan ice cream boleh saja terus hubungi En Farezz 012 5734 7469
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: