SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Rabu, 6 Mac 2013

Majlis Perkahwinan Di Felda Kerteh5

 Majlis ini adalah majlis sempena menyambut menantu.
gambar curi. pakcik sedang makan ice cream di majlis ini.

ini salah seorang makcik yang sempat kami rakamkan.


bersantai bersama ice cream. biasanya kalau kat kenduri kita akan dengar anak-anak merenggek nak balik. tapi kali ni kita dengar anak-anak merenggek nak ice cream.

ha...inilah adik kepada pengantin.

terkezut pakcik bila kami ambil gambar pakcik tengah makan ice cream.
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: