SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Rabu, 21 Ogos 2013

Majlis Perkahwinan Jang & Farah serta Wan & Awfa


Majlis ini adalah untuk meraikan dua pasang Raja Sehari 
di Terengganu.admin cukup terpukau dengan pelamin ni. cantikkan.
 


  Mempelai pertama sudah sampai.


 ini mempelai kedua
 
 antara tetamu yg sempat kami rakam


hehehe... tak pernahkan kami ambil gambar pengantin sebanyak inikan??? sebab semua gambar yang kami ambil ni cantik. sayang nak delete. 
apapun terima kasih kepada pengantin sebab memang sporting. kalau kami ambil gambar ni buat frontpage kami. tak marah yer. (mintak izin ni. sebab memang cantik)kesian pengantin. dah kena dera pam ice cream untuk tetamu. banggalah akak ni. dapat ice cream dari pengantin.Gambar ni cantikkan. sayang...cameraman kami ambik jauh pulak. al-maklumlah kami cuma pro dalam ice cream je. bab ambil gambar ni fail. 
kepada pengantin dan keluarga, terima kasih kerana memberi sokongan kepada kami. 
jika ada salah silap atau kekurangan sana-sini.
maafkan kami. 
best sangat-sangat kerja kat sini.
(gambar yang last sekali pun nak mintak izin yer)
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: