SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 1 September 2013

Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2013 di Dewan Orang Ramai Bandar Bukit Besirelax dulu sebelum diserbu.
 
dah mai...


macam ni memanglah kanak-kanak suka sangat.

ha..inilah antara orang kuat kumpulan Golden Pharos Berhadini adalah kali kedua kami diberikan kepercayaan untuk majlis sambutan hari raya ini.
terima kasih tak terhingga kerana masih lagi sudi memberi sokongan kepada kami.
kami warga Honey Soft Ice Cream mendoakan semoga kalian dimurahkan rezeki. 
sayang seribu sayang admin tak dapat ikut ke majlis ni. kalau tidak mesti best macam tahun yang lalu. seronok sangat......

www.tips-fb.com

Tiada ulasan: