SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Isnin, 2 September 2013

Majlis Sambutan Hari Raya di Petronas

terlebih dahulu, terima kasih kami ucapkan kepada keluarga petronas kerana sudi memberi kami peluang. bukan sekali, bukan dua kali, tetapi dah berkali-kali pihak petronas memberikan sokongan. 
ha...kepada staff petronas, kalau rasa nak tempah ice cream kami untuk memeriahkan majlis perkahwinan, birthday party, majlis cukur jambul dll boleh sahaja terus hubungi kami.
kerana ada sedikit special untuk anda semua tanda terima kasih kami pada anda semua.
ini sahaja yang sempat kami rakamkan. terima kasih kepada ice cream crew. banyak sungguh gambar yang di ambil.
www.tips-fb.com

Tiada ulasan: