SELAMAT DATANG KE BLOG HONEY SOFT ICE-CREAM

Perniagaan ais krim ini mula beroperasi pada tahun 01/04/10, melalui Rohani Baharudin Enterprise. bermula dengan kiosk ais krim di pasar malam.Berdasarkan sambutan yang hangat dan jualan ais krim yang memberangsangkan di kiosk tersebut.Honey Soft Ice Cream terus mengorak langkah dengan menyertai upacara-upacara yang diadakan oleh pihak kerajaan dan pihak swasta dengan jayanya.Honey Soft Ice Cream bermula dengan hanya penjual ais krim melalui kiosk tunggal, terus mengorak langkah dengan mengeluarkan ais krim sendiri, di bawah jenama Honey Soft Ice Cream.Kini, hanya dalam tempoh setahun, Honey Soft Ice Cream telah memiliki 3 kiosk boleh diubah dan 1 kiosk bergerak Alhamdullilah.

pada saat ini dan ketika ini. selangkah lagi kami kehadapan dengan menerima tempahan dan memberi sewa chocolate fountain kepada pelangan-pelanggan. semoga kehadiran ice-cream dan chocolate fountain ini dapat memeriahkan lagi majlis anda semua.

Pengikut

Ahad, 18 September 2011

OPEN HOUSE OLEH PN SARAHAFIZA ABD RAHMAN DI NO,JLN 71/26,TMN SRI RAMPAI 53300, SETAPAK, KUALA LUMPUR.

KAMI HONEY SOFT ICE CREAM MEMOHON MAAF KEPADA TUAN RUMAH KERANA GAMBAR YANG DI AMBIL TIDAK CANTIK. CAMERAMAN X DAPAT DATANG. TERPAKSA GUNA CAMERAMAN X PRO. MOHON SERIBU KEMAAFAN.

www.tips-fb.com

Tiada ulasan: